MiljöbombenJag fick en idé när jag inte kunde somna i går kväll. Efter att ha tittat på första avsnittet av Planeten. Varför inte utmana mina besökare på lite miljöaktiviteter.

Tänkt och gjort. Jag har lagt till en sida där jag gör just det:

> MILJÖ-utmaningen

Jag hoppas verkligen att det inte bara blir jag som skriver något där. Dels för att det är SÅ viktigt med ett brett engagemang när det gäller det här. Men också för att det kan bli ett bra ställe att få tips och inspiration på. Det finns säkert en rad saker man kan göra, som man helt enkelt inte tänkt på.

Det behöver inte vara stora krävande saker. Allt räknas. Bara det är bra för miljön. Gärna redan i det korta perspektivet, men även sånt som är bra sett ur ett längre perspektiv.

Så kila dit nu, kära besökare. Fundera över vad du kan tänka dig att införa i vardagen (eller helgen) för att leva lite miljövänligare.

/Pimli