Är folk dumma!?!

Alltså – det vet väl varenda människa hur varmt det blir i en bil såna här dagar! Är det någon av oss som kan tänka oss att sitta i en bil på en parkering lång stund med bara små springor öppna i fönstren!?! Skulle inte tro det. Och hundar får lättare värmeslag än vad vi får.

Jag och sambon var på Coop Forum utanför Borlänge i går. Då ropade de upp i högtalarna att ägaren till en Volvo någonting med registreringsnummer någonting genast skulle gå ut till bilen för att en hund i bilen mådde väldigt dåligt i värmen. Efter en stund ropade de igen och sa att ägaren till bilen måste gå ut på en gång för hunden höll på att dö i bilen. Vet inte hur det gick. Men jag blev så FÖRBANNAD! Ynkligt korkade människor som lämnar en hund i en bil på en asfalterad parkering en sån varm dag!!!

» Husse shoppade – hunden kokade ihjäl
» Bilen – en dödsfälla för hunden
» Hund instängd i varm bil
» Varma bilar – Vad kan då jag, som privatperson, göra

Hund i bil

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer

  1. Ja en del måste faktiskt vara totalt ”dumma i huvudet”. I Värmland dog en hund i en bil vid ett köpcentra i går (stod i aftonbladet) – fruktansvärt!! Vad tänker de på??! :evil:

    dax att jobba!
    Kram

Kommentarer inaktiverade.