Jag lyckades kasta bort i stort sett alla mina mejl!!!

Jag skulle bara ta bort vissa, men inte vet jag vad som hände. Och inte la jag märke till det på en gång heller, så jag stängde mejlprogrammet – har ställt in så att papperskorgen töms när jag stänger. Och när jag sen gick in för att kolla ett mejl så fanns det inte där. Och det fanns faktiskt bara några mejl. Nu hoppas jag bara att jag inte hade nått där som jag faktiskt behöver. Brukar vidarebefordra viktiga mejl till min hotmailadress för att på det sättet ha dem säkert lagrade med backupping och allt.

Hoppas jag gjort det med alla mejl som innehåller info jag behöver ha kvar.

Nå, det ser rent och fint ut i min brevlåda i alla fall.

Ja, jag säger då det…

1 kommentar

  1. OTUR !!
    Jag brukar också spara viktiga mejl i min hotmail-brevlåda, också så bekvämt eftersom man då kan komma åt dem var man än är.
    Krya på dig !
    Kramar, Doris

Kommentarer inaktiverade.