Underbar tropisk sommarvärme. Me like!

Den här tanten klagar aldrig på sol och värme!

Tänk om det kunde bli så här varmt å gôtt under Peace&Love! Och typ 18 grader minimum på nätterna. Det skulle inte vara dumt alls. Och snart äre dax ju. Inte långt kvar nu. Snällasnällasnälla låt det bli ett makalöst vackert väder för makalösa dagar och nätter i Borlänge veckan efter midsommar!!! Biljetterna ligger i skåpet och bara väntar på att få användas.

Ligger på soffan iförd sidentunika och njuter värme och mage full av grillat med god sallad och lite rött.

Tänker roa mig med att titta på fådda avsnitt av Game of Thrones säsong 2 sen. Kanske en hel rad avsnitt i flera timmar. DET gillar jag oxå. Eller så stickar jag på nybörjade projektet spetssjal. I ett garn som är blandning av alpacka och mulberry silk. Svart.

Åh vad många trevliga saker man kan syssla med när man är ledig!!! :bobobido:

Lite foton från dagen:
 
Pilfinksungar i väggen
 
Maurice njuter sommar
 
"Åkerö" - vårt fina äppelträd som äntligen blommar för fullt
 
Utedagen avslutas med grillning
 
Och nu ska jag göra nått annat. Önskar alla en skön fredagskväll och avkopplad lördagsmorgon!