Underbar tropisk sommarvärme. Me like!

Pilfinksungar i väggen

Den här tanten klagar aldrig på sol och värme!

Tänk om det kunde bli så här varmt å gôtt under Peace&Love! Och typ 18 grader minimum på nätterna. Det skulle inte vara dumt alls. Och snart äre dax ju. Inte långt kvar nu. Snällasnällasnälla låt det bli ett makalöst vackert väder för makalösa dagar och nätter i Borlänge veckan efter midsommar!!! Biljetterna ligger i skåpet och bara väntar på att få användas.

Ligger på soffan iförd sidentunika och njuter värme och mage full av grillat med god sallad och lite rött.

Tänker roa mig med att titta på fådda avsnitt av Game of Thrones säsong 2 sen. Kanske en hel rad avsnitt i flera timmar. DET gillar jag oxå. Eller så stickar jag på nybörjade projektet spetssjal. I ett garn som är blandning av alpacka och mulberry silk. Svart.

Åh vad många trevliga saker man kan syssla med när man är ledig!!! :bobobido:

Lite foton från dagen:
 
Pilfinksungar i väggen
 
Maurice njuter sommar
 
"Åkerö" - vårt fina äppelträd som äntligen blommar för fullt
 
Utedagen avslutas med grillning
 
Och nu ska jag göra nått annat. Önskar alla en skön fredagskväll och avkopplad lördagsmorgon!

2 kommentarer

  1. Nog är jag lite avundsjuk på dig. Att kunna njuta av tropiskt värme!!!!. Jag kan inte det. Blir helt slut. Tankarna blir till sudd bara. Ansiktet blir både lite uppsvällt och full av utslag orsakad av värme. Inte så kul. Och inget att göra åt det heller :(
    Tänk om man skulle kunna få just sånt väder runt om kring sig som man önskar. En egen väder bubbla. Hmmmm….vilken strålande idé! om jag nu får tycka det själv. Och det får jag. Ska söka patent på den. Och kanske skriver en inlägg om iden längre fram :)

    Hur som njut av det tropiska vädret. :)

    1. Jag njuter i fulla drag, även om det är lite svalare idag. Man får passa på, snart blir det kallt igen. Suck. Jag hoppas verkligen att det är varmt och fint och skönt den 8 juni när äldstsonen tar studenten!!!

Kommentarer inaktiverade.