Om mig

pimli.seJag har bloggat tidigare, men så ledsnade jag. Tror jag hade för mycket annat omkring mig. Så jag raderade rubbet. MEN jag behöll mitt domännamn pimli.se. Och exporterade inläggen till xml-filer. Ifall att.

Och nu känner jag att jag har blivit sugen på att vara aktiv på det här sättet igen. Jag gillar att skriva och för att kunna göra det på ett bra sätt krävs något annat än Facebook och Instagram.

Så jag provar igen. Vi får se vad det blir av det. Har förstås importerat alla mina gamla inlägg. Det är ju roligt att ha inlägg ända från 2006. En del av bilderna saknas – inte mycket att göra åt. Men så får det vara.

Och vem är jag? Jag är född -59 (rosa lack och kromad list – hahaha…), bor i södra Dalarna och jobbar som systemförvaltare med SharePoint som expertområde. En gång i forntiden utbildade jag mig till och jobbade jag som djurskötare, mjölkade kor och tog hand om suggor med smågrisar. Jag har alltid haft djur; hästar, hundar, katter, får, höns, kaniner, illrar – you name it. Nu har jag bara en hund. Det går bra det också.

Alvin i växthusetHuset jag bor i är 4 rum och kök på 84 kvm. Här bor jag, sambon, två vuxna söner och en borderterrier. Finns det hjärterum…

Mat är viktigt och roligt. Miljömedvetenhet är självklar. Jag är mer vänster än höger. Jag är beroende av att läsa böcker – läser helst pappersböcker, virkar och stickar och pysslar med lite av varje. Jag gillar både vin och whisky. Trädgården blir för det mesta försummad men är vacker ändå. Städar gör jag för att jag måste.

Tillsammans med min syster har jag en skogsfastighet med hus och uthus. Där går det åt både pengar och tid. Men det är ett riktigt smultronställe i södra Dalarna, nära gränsen till Gästrikland. Skog, ängar och en bäck som ringlar sig igenom markerna. Vänners får och hästar håller ängarna öppna under sommarhalvåret.

Vi får se vad jag blir att kontemplera runt i den här bloggen, det har jag inte riktigt bestämt än. Det blir vad det blir.

Oktober 2018

/Pimli


© Bilder och texter är mina om inget annat anges.
© pimli.se - All rights reserved.