Man hinner med en del mellan skurarna =)

Nu ÖSregnar det ute! Blev svart och mullrade åska och nu regnar det. Det har faktiskt varit en hel del sol idag, men tätare och tätare mellan skurarna. Jag har för ett tag sen tvättat händerna och smörjt in dem eftersom jag lagom hann ut och bli lerig om fingrarna innan det var dags att ta skydd mot regnet igen :bobobido:

Men nu är det slut för idag, för nu ser det mörkt ut…

För den som är intresserad: I’m reclaiming my garden.

I ett antal år har jag vilat från annat än nödvändigt trädgårdsarbete och förra sommaren hade vi liten valp och då hoppade jag trädgårdsbestyren helt och hållet. Så det växer kirskål och kvickrot mest överallt. MEN nu återtar jag min trädgård. Hoppas förstås på en underbar sommar efter den här mindre underbara våren.

Jösses, vad det regnar ute nu då!

Lekstugan demonterad och senare bortforslad:

Nedmonterad lekstuga

Och det börjar synas att det faktiskt finns rabatter under all kirskål och kvickrot:

Del av min trädgård

Apropå något helt annat så har jag startat en blogg som jag kallar Enklare. Jag har bestämt mig för att försöka göra mitt liv lite enklare. Titta gärna in där om du också börjat fundera över hur man kanske skulle kunna göra livet lite enklare: enklare.pimli.se
www.enklare.pimli.se
.

/Pimli


© Bilder och texter är mina om inget annat anges.
© pimli.se - All rights reserved.


Dela: