Hemma igen

Nu har vi vinterförberett ute i Born. Inget av värde finns kvar, inga elektronikprylar, ingen tobak, ingen alkohol, ingen mat. Blir väldigt trist för den som gör inbrott där i hopp om något bra byte =)

Kändes lite konstigt att stänga stugan i strålande brittsommarväder. Men det blir säkert snart ändring till traditionellt höstväder med regn och rusk och då är det skönt att ha det gjort.

Pelargonerna blommar fint och får stå kvar ett tag till
Pelargonerna blommar fint och får stå kvar ett tag till.

Lucka i adventskalendernNu sitter jag här och har satt igång förberedelserna för min adventskalender. För en sån ska jag förståss ha i år nu när jag har skakat liv i bloggen igen. Blir lite bilder, pyssel och givetvis en och annan tävling där man kan vinna saker.

Vet inte varför jag tycker det är så roligt att hålla på med saker som digitala adventskalendrar och sånt. Men det gör jag. Jag hoppas förståss att den får många besökare, men det är inte hela världen om den inte får det. Jag har kul ändå =)

Att jag börjar så smått redan nu beror på att jag inte vill bli stressad. Jag vill knåpa på i lugn och ro och ändå få den färdig i tid till 1 december.

Men nu ska jag avsluta den här dagen. Ta en rejäl dusch och läsa lite bok tills ögonen börjar trilla ihop. Läser tredje delen i The Void Trilogy av Peter F. Hamilton. En av mina favoritförfattare alla gånger. Har läst böckerna förut, men njuter lika mycket av att läsa dem en gång till.

/Pimli


© Bilder och texter är mina om inget annat anges.
© pimli.se - All rights reserved.


Dela: