Jag hann få mig lite sol tidigt på morgonen, men…

Jag var tidigt i gång i morse efter att ha somnat vid starten av Mord i paradiset i går kväll. Och tur var det, för jag hann vara ute i solen och dra bort lite kvickrot. Kvickrot som spritt sig förfärande ohämmat efter förra årets valpsommar.

Alvin

Nu blåser det stormbyar ute igen och solen har förskräckt dragit täcket över huvudet. Kallt att hållas i rabatterna så jag har gått in och tänker att det får bli trädgårdsjobb någon annan dag. För jag har lovat mig själv att det ska vara nöjsamt att hålla på i trädgården. Jag ska inte frysa. Definitivt inte frysa om fingrarna när jag håller på.

Skitvår!

Förra helgen var jag och vuxna sönerna hos min syster i Norrtälje. Det var hyfsat väder faktiskt, så vi kunde sitta ute korta stunder.

Hos Jenny-Ann
Yngstsonen, syster och i bakgrunden söta Molly.

/Pimli


© Bilder och texter är mina om inget annat anges.
© pimli.se - All rights reserved.


Dela: