Min fina bil har blivit påkörd :o(

Idag var jag och vattnade i hus och trädgård åt en kompis som är bortrest. När jag höll på där inne hörde jag en skräll utanför, men tänkte egentligen inte så mycket på det. Efter en stund hörde jag någon som ropade Hallå i dörren till huset. En dam frågade om det var min bil som stod utanför. Och det var det ju. Det visade sig att hon skulle prova att köra på en scooter – EU-moppe – och misslyckades alldeles. Så hon for in i min bil istället för att åka förbi den. Baklyktan, bakskärmen, bakdörren, framdörren och framskärmen på vänstra sidan blev trasiga och buckliga. Min fina bil!!! Som är tillräckligt ny för att för övrigt inte ha några skavanker. Jisses vad besvärligt! Det blev en timmes ifyllande av skadeanmälan. Och i morgon måste jag ringa till försäkringsbolaget och höra mig för hur man gör. Jag kan ju inte vara utan bil, så jag antar att det blir nån sorts hyrbil så länge. Åh, så himla onödigt…

Som väl var klarade hon sig ganska bra, blev lite blåslagen och fick ett svullet knä. Förmodligen hjälpte scooterns kåpor till att skydda henne, för hon hade bara tajts och ett linne på sig. Tror nog inte att hon kommer att prova något tvåhjuligt motordrivet fordon någon mer gång.

Min fina bil påkörd av EU-moppe...

Och Trulle har gått och lagt sig:

Trulle har gått och lagt sig

/Pimli


© Bilder och texter är mina om inget annat anges.
© pimli.se - All rights reserved.


Dela:

5 reaktioner på ”Min fina bil har blivit påkörd :o(”

 1. Verkar ju ha tagit riktigt ordentligt. Krockade själv med en bil för några månader sen. Hade så pass gammal bil att försäkringsbolaget tog bilen och jag fick vad dom tyckte bilen var värd, för det skulle kosta ännu mer att laga den…

 2. Men så himla retligt!! Fast det var ju tur att det var en ärlig människa som kom inte och sa som det var, det finns många som smiter undan från sånt här. Hoppas att det ordnar sig så att du får en hyrbil tills din blir lagad.

  Vilken härlig bild på Trulle!

 3. Men så trisit – det blir ju en hel del extrajobb att ta tag i då sånt händer.
  Tur i alla fall att hon var ärlig och kom in till dig.

  Trulle sover som mina katter ofta gör 🙂

 4. Inte kul när bilar blir påkörda sådär, men tur i oturen att hon var ärlig!
  Hoppas ni får bilen lagad snart!

  /Caroline

Kommentarer inaktiverade.