Ett helt gäng ”Easter bunnies” har det blivit

Jag har som mål att sticka 9 stycken. Tänker använda dem för bordsplaceringen i påsk och de är samtidigt små påskpresenter – var och en får ta med sig sin hem. Bra idé tycker jag. För om jag vill ha någon påskdekoration nästa år vill jag ju sticka eller virka nått nytt :bobobido:

Hur som helst så blir de underbart söta!

CottonBunny Egg Cosy

Det tar lite tid, går inte snabbt att sticka en, men jag kommer att bli färdig i tid.

Jag hade tänkt sy kuddfodralen till soffan den här helgen, men det är så rasande härligt väder ute att jag helt enkelt kommer att tillbringa dagen ute istället för inne. Är inte kuddfodralen sydda till påsk (som jag tänkt mig) så får det bli så. Sånt här väder kan man helt enkelt inte ignorera!

Och nu ska jag ut i solen.

/Pimli


© Bilder och texter är mina om inget annat anges.
© pimli.se - All rights reserved.


Dela:

3 reaktioner på ”Ett helt gäng ”Easter bunnies” har det blivit”

Kommentarer inaktiverade.