Dag 4 (några dagar senare): Jag är så nöjd med mig själv

Det blev några dagars uppehåll i bloggandet eftersom jag skjutsade sonen till Norrtälje där han husvaktar medan min syster är på semester i Hemavan. Min syster har en underbar balkong:

Systers balkong

Systers balkong

Systers balkong

Men nu skriver jag fjärde dagens braigheter. Och det kan inte bli något annat än det här att jag har rensat bort en massa kassar böcker och kastat tidningar och annat. Vardagsrummet är nu en dröm. Jag har rensat badrummet också. Inget där nu som vi inte använder.

Tänk att det finns så mycket plats och blir så mycket rymd och luft när man rensar så här. Nu har jag kört igång i köket och ska rensa bort en massa saker vi inte använder. Finns ingen anledning att lagra sånt som inte används när man bor på 84 kvm. Lite luft och rymd ska det finnas i hemmet – inte bara en massa prylar!!!

Duktiga jag :bobobido:

I lördags hade Malin Forsberg vernissage vid sin utställning på Garpenbergs herrgård. Fina tavlor! Har du vägarna förbi kan du titta in där och kika på tavlor, herrgård (slott) och fika.

Malin Forsberg, utställning Garpenbergs herrgård 2015

/Pimli


© Bilder och texter är mina om inget annat anges.
© pimli.se - All rights reserved.


Dela: