jag orkar inte vara slagfärdig och rolig hela tiden

Jag är glad över Facebook. Det vill jag börja med att säga. Där har jag kontakt med en rad vänner från förr i tiden som jag tidigare haft ytterst sporadisk – om någon – kontakt med. Där har jag också kontakt med arbetskamrater som bytt jobb. Så jag kommer inte att sluta använda Facebook.

MEN jag börjar bli så jäkla trött på att alltid tvingas vara slagfärdig och rolig. Man måste inte, jag vet – men man smittas!

Så nu tänker jag ta lite Facebook-semester. Tänker i alla fall inte fortsätta delta i gilla-kampen och det eviga slagfärdiga, putslustiga kommenterandet. Det är ju inte jag, jag är ju inte sån. Har inte varit under mina 50+ år och tror inte jag behöver bli det heller, livet har funkat bra ändå. Låt dom som roas av det fortsätta, jag kliver av nu.

Förresten så är det vitt ute nu. Äntligen. Undrar hur länge det får ligga kvar :sayswho:

Trädgård i snö

/Pimli


© Bilder och texter är mina om inget annat anges.
© pimli.se - All rights reserved.


Dela: