Det var väl faen också

Som jag sett fram emot semester och ledighet och sommar. Och så ligger jag här på soffan med värsta asförkylningen: snuva, hosta och halsont. Suck. Dessutom var det sol igår och är det idag också. Men den här förkylda kroppen gillar inte sol.

Nå, bara att tacka och ta emot antar jag. Inget att göra åt. Förkylningar måste få ha sin gång, finns inga trolleriknep. Varma fötter och varmt te och sova mycket. Snart kan jag sätta igång med allt jag tänkt göra under min semester 😎

Min syster har just skickat en bild på en gurka på en planta som jag sått och gett till henne:

Jennys gurka

/Pimli


© Bilder och texter är mina om inget annat anges.
© pimli.se - All rights reserved.


Dela:

2 reaktioner på ”Det var väl faen också”

    1. tyvärr en sån där seg förkylning med både halsont och hosta. Den tar nog en vecka på sig. Suck en hel semestervecka för sånt skit! Nå, det blir många böcker lästa iaf 🙂

Kommentarer inaktiverade.