Familjekalender 2008

Nu har jag gjort en familjekalender som vi ska ha i köket. :time:

Familjekalender 2008

Det här är ett jättebra sätt att hålla reda på familjens alla bokningar och åtaganden. För det mesta är det jag som skriver in saker här, men givetvis kan vem som helst av oss göra det.

Den som är intresserad kan hämta kalendern här – i önskat format:

» Kalender 2008 för Word 97-2003 (582 kB)
» Kalender 2008 för Word 2007 (64 kB)
» Kalender 2008 i PDF-format (159 kB)

Här lägger jag kalendern, så du alltid kan hitta den senaste,
jag gör ju ny varje år:
» Familjekalender

Jag skriver ut sidorna på liggande A4 och limmar ihop dem till A3-format, men givetvis kan man skriva ut dem på stående A3 om man har en skrivare som fixar det. Du kan också byta typsnitt och göra andra ändringar innan du skriver ut kalendern om du skulle vilja det. Jag brukar skriva in födelsedagar, namnsdagar och sådant i datorn innan jag skriver ut kalendern. Så sätter jag en ”pappersklämma” högst upp och hänger upp det hela på en spik eller krok (se bilden).

Min julamaryllis (den slog ut på julaftonen) blommar fortfarande och har dessutom en till knopp på gång. En annan amaryllis, som stått ute hela sommaren, har också knopp och kommer att blomma så småningom.

Amaryllisar och julstjärna i köksfönstret

Och mina novemberkaktusar håller på att börja blomma – IGEN! :-p

Novemberkaktus

För övrigt kan jag meddela att Trulle är mycket bättre. Kanske lite stel fortfarande, men definitivt inte så det stör. Så förmodligen var det någon sträckning, kanske i ryggen eller så.

Idag träffade jag Kicki utanför affären. Hon hade roliga nyheter. Men det får du läsa mer om i hennes blogg framöver 🙂

Nattinatti!
SmileyCentral.com

Andra bloggar om: , , , ,

/Pimli


© Bilder och texter är mina om inget annat anges.
© pimli.se - All rights reserved.


Dela:

8 reaktioner på ”Familjekalender 2008”

 1. Hej
  Vilken häftig grej med kalendern!Jag skall hämta ett ex senare.Tack!
  ammaryllis blommar på sista versen här nu men håller nog ut till 20:dag Knut.
  🙂

 2. Tack för tipset om var man hittar kalendern. Vi fick en jättefin fotokalender av äldsta barnbarnet. Bilder av henne och hennes syskon på varje månad. Mkt. uppskattat av en mormor.
  Mina amaryllisar blommar också än, har två st. den ena otroligt mörkt röd (som mörkt blod), den andre nästan laxrosa.
  Kul att springa på dig utanför affären i går, det är ju inte ofta om man säger så.
  Kram :tulip:

 3. Vilken mysig kalender du har gjort. Den måste vara jättebra när man är en stor familj. Själva klarar vi oss med betydligt mindre, men just den här månaden är den fullklottrad, hur det nu kan komma sig.

  Mina amaryllisar vill inte blomma alls iår. Nu står de där i fönstrena med långa blad. De får väl stå där och så får jag sätta ut dem i vår, så kanske det kan bli blommor till nästa jul.

  Ha det gott! /Ingrid

 4. Jag har alltid också en kalender med ordentligt med skrivplats för varje dag, jobbar ju såå olika skift och bara 50 % så det är lätt att "glömma" bort att man ska jobba annars 😉 + att jag skriver in födelsedagar och annat som inte får glömmas.
  Skönt att höra att lille Trulle mår bättre, här är det livat, lilla Syssa "löper" ( vet inte om det heter så med katter också ?) och hon skriker HÖGT 🙄 .
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

 5. Hej mitt-i-natten! Eller tidig-morgon….

  Jag kan inte heller klara mig utan kalender. Trots att vår familj består av bara mig och kärbon. Just i natt har jag gjort i ordning foton och beställt en kalender. Bättre sent än…. osv.
  I år blev det många fotokalendrar. Dotterns familj, barnbarnens morfar och farmor fick varsin i julklapp. Med bilder av småtjejerna. Mycket uppskattat!

  Skönt att höra att Trulle mår bättre! Det är oroligt med sjuka djur!

  Trevlig helg!
  Kram/Bia

 6. Hej..
  tack tack tack.. nu äntligen hittade jag en Familjekalender som passar oss, så bra att man kan fixa till den innan man skriver ut. Ha det så bra nu..
  Kram / Göran

Kommentarer inaktiverade.