Första julklappen inslagen!

Jag satt och beställde julklappar på nätet i söndags. Idag var jag på Ica och hämtade ut en rad paket med julklappar. Man kan verkligen inte klaga på internetbutikernas leveranstider :biggrin:

Så nu är första julklappen inslagen. Den levererades oinslagen i sin originalkartong. Så jag smög in den på verandan när jag kom hem och eftersom sambon och yngstsonen har farit iväg på skyttekurs och äldstsonen är i symbios med datorn och WoW-världen kunde jag sedan ta in den i huset och nu är den paketerad och klar. Det är vår familjejulklapp. Vi köper en sån varje år. För det mesta bestämmer vi tillsammans vad vi ska köpa, det har varit popcorn-maskin, fritös, stereo/dvd och såna saker. Men i år tänker jag överaska med något som bara jag vet vad det är. Sånt är kuligt!

Inte så mycket elefant
snarare tapir
men jag tror nog resultatet
lika bra blir

Se där. Rimmet är klart oxå :banzai:

För övrigt är det snöoväder ute. Blåser som attan. När jag for hem från Borlänge höll jag på att blåsa av vägen. Hade just passerat under viadukten strax söder om Säter när det kom en ett par meter bred vit snövägg farande över åkrarna från vänster och ut över vägen. Huvvaligen så obehagligt. Jag såg den och fattade inte vad det var, men hade inte en chans att hinna sakta in eller nått, så jag for igenom och bilen skuttade och skakade men jag höll i ratten och det gick bra och jag insåg att jag lika bra hade kunnat blåst av vägen. Har aldrig varit med om nått liknande förut! När jag sen kom närmare Hedemora, det är bara åkrar där, så hade det redan börjat driva igen på vägen.

Sambon och sonen är i Säter, jag hoppas de tar sig hem!

/Pimli


© Bilder och texter är mina om inget annat anges.
© pimli.se - All rights reserved.


Dela:

2 reaktioner på ”Första julklappen inslagen!”

    1. Tänk så mycket spel man spelat – och nu är sönerna inte intresserade av annat än dataspel. Synd! Jag brukar försöka få till lite kortspel ibland, men har insett att jag måste skaffa mig lite annat umgänge om jag ska få spela kort. Trökfamilj! 😉

Kommentarer inaktiverade.