Grattis till mig på födelsedagen!

Jag grattar alltid mig själv när jag fyller år. Det är det viktigaste för mig. Långt viktigare än att bli gratulerad av andra. För min födelsedag är ju det viktigaste som hänt mig. Om jag inte blivit född så… Egentligen borde man ge presenter till sina föräldrar när man fyller år. Som tack :bobobido:

Födelsedagstulpaner från sambon

I går fick jag en finfin present – jag vann en litografi, som jag verkligen gillar, på jobbets konstförenings årsmöte. Skogsdans av Bo Cronqvist. Fin och kommer att passa utmärkt här hemma. Ingen dum födelsedagspresent alls :banzai:

Litografi "Skogsdans" Bo Cronqvist

Som födelsedagspresent från sambon får jag vitlöks- och mejramkryddad lammstek med potatisstomp blandad med chèvre. Jösses så gott det ska bli!

Några foton från dagen, den här underbart soliga dagen som jag tillbringat på uteplatsen. Ritat, läst, stickat och njutit!

I solen

Krokusar

Salvian

Lånat kattens dyna lite

Och nu blir det ett glas rött i väntan på goda goda maten.

/Pimli


© Bilder och texter är mina om inget annat anges.
© pimli.se - All rights reserved.


Dela:

2 reaktioner på ”Grattis till mig på födelsedagen!”

    1. Tack, Antonia!
      Man kan inte säga annat än att det var ett riktigt underbart födelsedagsväder. Och blir fint idag också. Härligt när det är finväder på helgen istället för när man sitter inne på kontoret :bobobido:

Kommentarer inaktiverade.