Hemma igen fullspäckad med info och supersugen på alla nyheterna

Måndag-tisdag var jag och arbetskamraterna F och T på Clarion Hotel Stockholm. Vi lyssnade på en rad föredrag om SharePoint 2010 och Office 2010. Och nu kan jag knappt bärga mig tills vi har de nya versionerna på plats. Någon gång i framtiden. Vet ni hur bra det blir med SharePoint och Office ihop i version 2010 + Lync för att kommunicera ytterligare! :banzai:

Varje gång man är med om något sådant här eller går en kurs så undrar man varför man inte försöker se till att göra det oftare. Det ger så himla mycket!!! Värt alla pengarna det kostar för arbetsgivaren. I alla fall om arbetsgivaren vill att de it-tillämpningar man har ska användas på allra bästa sätt.

Det var på samma hotell som jag och syster var på orangutanggala förut. Ett mycket trevligt hotell med smällgod mat!

Det här var vi på: SEF 2010 – SharePoint and Exchange

Utsikt från mitt hotellrum:
Utsikt från mitt hotellrum

Demo av Kinect:
Demo av Kinect

Sånt här roar vissa, vi dansade istället 😎
Det fanns nått för alla

Nästa äventyr i sammanhanget kommer att bli en 5-dagarskurs för att lära oss SharePoint 2010. Ser fram emot!

/Pimli


© Bilder och texter är mina om inget annat anges.
© pimli.se - All rights reserved.


Dela:

2 reaktioner på ”Hemma igen fullspäckad med info och supersugen på alla nyheterna”

Kommentarer inaktiverade.