Idag steg jag inte upp förrän halv tio

Jag har tagit semester idag och i morgon. För ett litet höstlov. Tänker inte vara till någon särskild nytta. Tänker bara göra sånt jag har lust med. För man behöver sånt också. Man kan inte bara finnas till för att vara till nytta, ibland måste man få såsa runt också =)

Mitt såsande består oftast av att jag fixar med nått vid datorn. Eller bakar nått gott, sånt som inte behövs men som är jädrigt gott och trevligt att ha tillhands.

Ska försöka fixa några till luckor i min digitala adventskalender också. Sånt tycker jag om att göra. Kreativt och ofta ganska hjärntränande. Har också fixat en startsida för min domän pimli.se. Gå dit får du se, jag tycker det blev rätt bra.

I morgon ska jag till frissan och så ska jag till kyrkogården och städa och fixa vid farmors och farfars grav eftersom pappa inte klarar det längre. Ställa dit en ljuslykta. Och vandra runt lite på vår vackra kyrkogård. Allvarlig avkoppling.

Här luktar fortfarande död råtta. Jag hoppas Verkligen att det inte kommer några fler råttor/möss och lägger sig att dö under huset. De små krakarna kan väl gå någon annanstans för sin sista vila, please!

Och nu ska jag fixa mig några knäckebrödsmackor och lite te. Sen ska jag ta itu med adventskalendern.

Så här kan en hund se ut när matte är tråkig:

18-11-01 Uttråkad Alvin

/Pimli


© Bilder och texter är mina om inget annat anges.
© pimli.se - All rights reserved.


Dela: