Känner mig ganska nöjd

Sitter här i soffan och tittar på Vasaloppet och känner mig ganska nöjd över att jag är här och inte där.

För övrigt spirar ett litet missnöje. Över att jag aldrig verkar komma igång med att röja upp här hemma, alltså den typ av röjning som innebär sortering, rensning och ordning på alla våra prylar. Positivt: nu har yngstsonen (med praktiskt stöd av sambon) nästan byggt klart nätverket här hemma = inga lösa tp-kablar ringlande överallt. Nätverksuttag överallt där vi behöver det.

Tyg till soffkuddarna är beställt och kommer nån gång i veckan. Får bli systuga här nästa helg. Det är sånt som måste planeras in när man bor trångt. Här finns ingen fast plats för symaskinen, den får man plocka fram när den behövs och använda köksbordet som klippbord. Skrivbordet måste rensas så symaskinen får plats. Så det blir sällan att jag syr någonting spontant. Synd nog. För jag älskar att sitta och sy på min maskin och har en hel del tyger instoppade på olika ställen i huset.

Övriga familjen ryms bra i vårt lilla hus, men jag får helt enkelt inte plats :ullabella:

Så här blir nya soffkuddarna, tror jag kommer att bli nöjd:

Nytt tyg till soffkuddarna

Och så här ser alltså de gamla ut:

Nuvarande soffkuddar

Blir trevligt med lite färg istället för allt det svarta!

Den här veckan ska jag med jobbet på avdelningsmöte lunch till lunch. Vi ska hålla till på Hotell Lerdalshöjden i Rättvik. Ser fram emot och väglaget verkar fortsätta vara toppen så det är bara att tuta och köra.

Och nu – mot tvättgarderoben så vi får tillgång till lite rena kläder i veckan.

/Pimli


© Bilder och texter är mina om inget annat anges.
© pimli.se - All rights reserved.


Dela:

5 reaktioner på ”Känner mig ganska nöjd”

  1. Det känner så väl igen. Att inte få plats. Och för mig är det symaskinen och stickmaskinen som inte får plats så att det blir snyggt också. Att inte behöva plocka undan så fort man måste göra nåt annat. Att man bara kunde gå iväg och stänga dörren, det vore en dröm.

    Snyggt tyg, kommer göra mycket för rummet. Sänker lugn också.

    1. Exakt. Har en gammal stickmaskin som jag aldrig använder därför att jag inte vet var jag ska vara. Den ligger under äldstsonens säng =)

  2. Hej!
    När jag googlade på stickmaskin kom jag till din blogg och läste då om en stickmaskin. Jag söker en gammal rundstickmaskin (för stickning av sockor). En liten chansning om du möjligtvis säljer en sådan.

    1. Tyvärr har jag ingen sådan. Den stickmaskin jag har är en som man stickar stycken på. En härlig gammal mekanisk apparat från 70-talet 🙂 Jag hittade den på Blocket.

Kommentarer inaktiverade.