Lite gråare väder idag, tror det var bättre i Örebro

dit jag varit på tjänsteresa idag. För att bli visad ett par olika tredjepartslösningar som man lägger ovanpå SharePoint-plattformen för att dokument- och ärendehantera.

Tror inte det är något vi så där direkt skulle hoppa på. Med de lösningarna blir SharePoint helt enkelt ett dokument- och ärendehanteringssystem. Och vi gillar ju att även använda det för informationsspridning på annat sätt, vi skriver wikis, bloggar, gör undersökningar och har diskussioner i våra team sites. Och så fixar varje grupp sin team site så att det passar dem – med listor och meddelanden och bilder och information och en startsida som ser ut som de själva vill att den ska se ut (nå, inte helt men delvis iaf). Tror att många skulle sakna möjligheten att använda sin team site som community och känna sig instängda i ett ärendehanteringssystem som är som det är. Tror jag :bobobido:

Fast det var trevliga lösningar för den som vill använda SharePoint enbart för dokument- och ärendehantering.

Nu är det så pass mycket svalare ute att man faktiskt måste stänga dörren för att inte bli fryssen. Så nu blir det vara inne och det kanske behövs ibland det oxå 🙂

Tror jag ska leta rätt på nån bra film på tv:n och sätta mig i soffan och virka på min spindelvävssjal istället för att sitta här.

Här är ett alldeles färskt kort på yngste sonen, som inte har blivit av med vinterstråna än:

Trulle, 10 år gammal

Mot soffan!

/Pimli


© Bilder och texter är mina om inget annat anges.
© pimli.se - All rights reserved.


Dela:

2 reaktioner på ”Lite gråare väder idag, tror det var bättre i Örebro”

 1. Herre gud det där var som att läsa matematik och jag är inte lagd åt matte 😉 hållet.

  Det skulle vara bra om jag ändå hade lite mer av det där, jag tror att det är bra att vara en logisk strateg som ser samband lätt som en plätt när man skriver D uppsats.

  Jag har så otroligt mycket att göra och jag är rätt stressad för tillfället. Inte bra om man ska strukturera upp saker…

  Här är min blogg, det finns ingen matte där.
  http://evalenaedholm.se/blogg/2011/04/intersexuel

  Eva-Lena

  och hurra, nu får jag stoppa in stjärnor med uttryck 😮

  1. Fast jag tror ändå att du har bra helikopterseende, måste man nog ha för att greppa hela det område du håller på med – allt hänger ju ihop på nått sätt.

   Bra att du är med blogg igen!

Kommentarer inaktiverade.