Musik i mobilen

Nu har jag fått hem mitt beställda minneskort till nya mobilen (förstås funkade det inte med minneskortet till min andra mobil – gör det någonsin det…), så nu ska jag stoppa in lite musik inför Stockholmsresan i morgon. Ganska trivsamt att sitta på tåget med bra musik i öronen ett par timmar dit och sen hem igen. Tror jag ska ta med mig en bok den här gången oxå :bobobido: Och jag behöver inte åka med mjölktåget, räcker bra om jag tar det som går tjugo över åtta, finemangsens!

Ska iväg och bli förevisad hur Botkyrka kommun byggde upp sin hemsida. Här kan ni se den om ni är nyfikna på vad det är jag ska få veta mer om:
http://www.botkyrka.se/

Först blir det lunch på Centralen med ett par arbetskamrater, det ska oxå bli mycket trevligt!

Och nu – till musiken.

/Pimli


© Bilder och texter är mina om inget annat anges.
© pimli.se - All rights reserved.


Dela: