Peace & Love 2011 i gång nu

Första artistsläppen idag. Har satt ihop en spelningslista i Spotify där jag kommer att samla alla P&L-artister som finns på Spotify. Förstås behöver jag inte fixa någon sådan – finns ju här:

http://open.spotify.com/user/plattlangaren/playlist/5Wpto1MGiZNA3yHBLcO0IY

Nu gäller det bara att övervintra på något godtagbart sätt, så att man är på topp när det blir ljust och varmt igen. Förståss är det inte bara Peace & Love jag tänker på då – det är helt enkelt så att jag trivs bäst när det är ljust och varmt ute.

Snart advent – det är nog enda tiden på vinterhalvåret som är någorlunda godtagbar. Då pyntar vi, hänger upp adventsstjärnor och ljusslingor och dricker glögg och käkar pepparkakor med ädelost på. Resten av vintern kan jag för egen del gärna hoppa över :ullabella:

Nyligen hemkommen från Stockholm. Har varit hos Botkyrka kommun och lyssnat på hur de jobbar med webb och e-tjänster. Mycket intressant. Nästa anhalt i det här SharePoint-nätverket blir förmodligen hos Försvarets Materielverk. Inledde med lunch tillsammans med goa arbetskamrater. En bra dag helt enkelt!

/Pimli


© Bilder och texter är mina om inget annat anges.
© pimli.se - All rights reserved.


Dela: