Semester den här veckan också

Ja, så trevligt har jag det. Börjar jobba igen den 13 januari. Trodde att jag skulle jobba någon av ’klämdagarna’ mellan helgerna, men har inte fått det underlag jag hoppades på så det blev inget av med det. Och nu har jag Semester. Och när jag har Semester så jobbar jag Inte. Så det som skulle göras får nu snällt vänta till den 13:e. Om jag hinner då. Far på utbildning tis-ons.

Min planering av min tid är lika viktig som andras planering av sin.

Och med det släpper jag jobbet och ägnar mig åt mina egna hjärtefrågor. Trots att jag käckt påstår att jag ostädar när jag är ledig så börjar det bli dax att städa. Får ta tag i det idag eller i morgon. Tillsammans med sönerna. Behöver tvätta också, men det kör jag igång med idag så snart jag fått a ur soffan.
Ostädat i Pias soffhörna...
Tove Jansson: Arbeta och älskaHar suttit här och farit runt i cybervärlden, läst en massa intressant OCH beställt en ny bok. Den ser jag fram emot. Tove har varit en toppfavorit ända sen jag var liten och jag har alltid fascinerats av kvinnan Tove. Hon fick mig att vilja bli författare för jag tyckte att författare verkade vara så fria och kunde leva som de ville. Även kvinnor. (Minns att jag var liten på 60-talet och tonåring på 70-talet, det var inte fullt lika självklart för kvinnor att gå sin egen väg då som det är nu. Även om det verkar som om många kvinnor vill ha tillbaks sin position som familjelogistiker och väljer bort rollen som världsförbättrare. Av nån underlig anledning som jag inte begriper mig på.) Nu hoppas jag intensivt att boken berättar om kvinnan Tove som den hon var och inte någon redigerad mediabild av en sagotant.

Och med det slutar jag här, ska gå och försöka få upp sönerna. Nu har även yngstsonen förfallit och vänt på dygnet fullkomligt. Han har skolstart på torsdag så det börjar dra ihop sig.

/Pimli


© Bilder och texter är mina om inget annat anges.
© pimli.se - All rights reserved.


Dela:

1 reaktion på ”Semester den här veckan också”

Kommentarer inaktiverade.