Undrar vilka som fortfarande bloggar

Jag har sysselsatt mig en stund med att försöka hitta mina gamla bloggvänners bloggar. Jag har hittat tre; Kicki, Ingrid och Paula. Undrar vart alla andra tagit vägen. Kanske hålls de bara på Facebook =)

Idag jobbade jag bara halva dagen. Hade ett möte med ett ganska stort gäng på förmiddagen där vi diskuterade innehållsmigrering från SharePoint 2010 till SharePoint 2013. Jomenvisst. En massa saker att beakta vad gäller innehållstyper, behörigheter, egna kolumner, vyer, dokumenttyper och whatnot. Så kan en arbetsdag för mig se ut.

Efter det avslutade jag jobbveckan för att ha semester några dagar. Jag och syster ska tillbringa en långhelg ute i Born. Och det ser ut att bli underbart brittsommarväder hela helgen. Så otroligt märkligt att vi lyckades pricka in det så precis. Härligt!

Och äldstsonen gjorde smaskig omelett till lunch. Bara att slå sig ner, riva över en massa parmesan och äta. Jag klagar inte.

Sonen fixade omelett till lunch

Och nu är det onsdagskväll, jag vann inget på Lotto. MEN jag är ledig torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag. Det är rena högvinsten ju!

/Pimli


© Bilder och texter är mina om inget annat anges.
© pimli.se - All rights reserved.


Dela:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *