Våren har tagit lite paus, men å andra sidan

så brukar jag tänka att våren kommer på allvar när jag fyllt år. Det gör jag den 29 mars. Så det är nog bara så att vi blivit lite bortskämda det här året och förväntar oss saker som inte brukar inträffa 😉

Krokusarna har fällt ihop sig igen

Krokusar, Hedemora 16 mars 2014

och dagliljorna kämpar friskt vidare

Daglilja, Hedemora 16 mars 2014

Så här såg det ut den här tiden förra året, Trulle ute på Brunnsjön den 9 mars 2013

Trullander på Brunnsjön 9 mars 2013

Nu ska jag hänga en tvätt, sen ska jag slå mig ner på allvar i soffan och sticka lite på en sjal jag håller på att göra till mig själv. Tänker att den kommer att passa finfint till den jeanskjol jag har fått för mig att jag ska sy av ett par gamla jeans. Sån där som man gjorde på 70-talet 😎 Garnet är ett handfärgat tunt ullgarn jag köpte för längesen, se inlägg här »

Sjal till mig själv

Och fröerna jag sådde förra helgen har börjat gro. Härliga tider, strålande tider!

/Pimli


© Bilder och texter är mina om inget annat anges.
© pimli.se - All rights reserved.


Dela: